Alpakka villasukkakävely

20.01.2024

Mikä ihmeen alpakka villasukkakävely? Kaikki tietävät villasukat ja alpakat mutta mitä ihmettä ne tekvät samassa lauseessa...

Mitä on villasukkakävely...

Villasukkakävely on sitä että laitat jalkaasi 2-4 villasukat pakkasesta riippuen, heität kengät telineeseen ja lähdet reippaalla mielellä ulos kirpakkaan pakkassäähän. 

Meidän tilalla on tänä talvena ja tarkemmin nyt tammikuussa vasta aloitettu ensimmäiset alpakka villasukkakävelyt asiakkaiden kanssa.

Jalkaterän lihakset pääsevät tehokkaasti tekemään työtä ja illalla saattaakin jaloissa olla pieniä erilaisia ja uusia tuntemuksia. Kävellessä saatat tuntea kun ääreisverenkierto lähtee liikkeelle ja jalkaterän lihakset tekevät tosissaan töitä. Villasukkakävely on armollinen myös nivelillesi ja luustollesi kun kävelet pehmeässä lumessa.

Tähän kun vielä lisäät ihanien valloittavien alpakoiden seuran on olosi hetken kuin paratiisissa. Alpakat ovat rauhallisia kavereita jotka ei turhia vouhota, ne kulkevat nätisti rinnallasi ja pääset nauttimaan kauniista suomen lumisesta luonnosta. Voit hetkesi pysähtyä ja tarjota villakaverillesi herkkuja ja jatkaa taas rauhallista kävelyä.

Meidän alpakka villasukkakävely on kokonaisvaltaisesti erittäin rentouttava kokemus, mielesi ja kehosi on kotiin lähtiessäsi rentoutunut ja virkistynyt.


Asiakkaiden kommentteja kävelyn jälkeen...

"Kiitos hienon tapahtuman järjestämisestä. Upea sää, eka kerta villasukka kävelyllä ja olipas se mukavaa. Ja vielä ihanien alpakoiden seurassa. Hetkeksi unohtui kaikki muu, oli vaan siinä hetkessä ja nautti Hyvin rentoutunut olo "

"Terapeutista, ihana."

 "Oli todella rentouttava luontohetki eläinten parissa. Ihana uusi kokemus"

"Ihana uusi kokemus"

"Oli kaunis kokemus. Kiitos, varmasti tulen uudestaan"

"Olisin voinut kävellä pidempäänkin, mutta lenkki oli varmasti hyvän pituinen kaikille! Tulen mielelläni uudestaan jos näitä järjestetään "